ART in de praktijk – bet­rokken­heid familie en naasten

  • 8 juni 2023
  • 09:30 - 11:00
  • Online via Google Meet

ART is een methode voor herstelgericht werken vanuit relaties. Om dat wat ertoe doet voor cliënten, naasten en hulpverleners structureel voorop te stellen.

Actieteam

In november en december 2022 hebben deelnemers elkaar ontmoet binnen ons actieteam ‘Praktisch werken met methodes voor herstel en relatiegericht werken‘. We bespraken hoe je de opbrengsten van de ‘ART-monitor’ optimaal benut, zodat het bijdraagt aan de droom van Radicale vernieuwing en het werken van regels naar relaties.

Deelnemers gaven aan dat ze elkaar vaker willen ontmoeten om elkaar te inspireren en te motiveren om samen met cliënten en naasten stappen te zetten richting betekenisvol leven.

Daarom willen we jullie graag uitnodigen voor de volgende ontmoeting over herstelgericht en triadisch werken. Op basis van onze vorige gesprekken zal deze bijeenkomst zich richten op de betrokkenheid van familie en naasten. We kijken uit naar een mooie ontmoeting waarin we met elkaar, vanuit de gedeelde droom om waardevol leven mogelijk te maken vanuit relaties, elkaar kunnen inspireren, dilemma’s kunnen delen en in de praktijk stappen kunnen zetten.

Voor en met wie

Iedereen in onze beweging die met dit thema te maken heeft is van harte welkom!

Aanmelden & vragen

Wil je bij de volgende ontmoeting zijn?
Heb je vragen of wil je meer informatie?

Stuur graag een email naar rvggz@loc.nl, of bel 030 – 207 40 67.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese