Carlijn van Aalst

Over mij

ik ben sinds februari 2021 verbonden aan Radicale Vernieuwing. Ik zal me daarbinnen met name richten op de langdurige ggz en de jeugdzorg.
Ik zie hoe in de wereld van systemen de leefwereld vaak (onbedoeld en onbewust) uit het oog wordt verloren. Het verbinden van mensen en ‘werelden’ om inzichten te delen over hoe je werkelijk bijdraagt aan ‘goed en gezond leven’ voor de mensen waarmee je werkt, dat is mijn drijfveer. Ik zet me graag daarvoor in.
Ik ben vooral bekend met de welzijn en zorg voor ouderen. Ik studeerde biomedische wetenschappen, en werkte daarna in Vietnam aan het verbinden van gezondheidswetenschap aan de praktijk. Daarna heb ik gewerkt bij ZonMw, voor het Nationaal Programma Ouderenzorg. Ook was ik projectleider bij seniorenorganisatie kbo-pcob voor Vitaal Ouder Worden en Samen Beslissen; waarin de dialoog tussen mensen van wezenlijk belang is, vanuit oprechte betrokken nieuwgierigheid.
Nu ben ik naast mijn werk voor Radicale Vernieuwing ook werkzaam als coördinator van de Raad van Ouderen.
Ik heb er veel zin in om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het verbinden van leefwereld, beleid, praktijk en wetenschap, van betekenis te laten zijn voor de ggz en de jeugdzorg.
Ik woon met mijn vriend en twee kinderen (6 en 8 jaar) in Amsterdam.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Inspiratie en energie!

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Verbinden en ondersteunen. Kritisch meedenken en mogelijk maken.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese