kitty van elst

Over mij

Ik ben opgeleid in de zorg. Eerst in de somatische zorg, nadien in de GGZ en management. Ik heb jarenlang in het bestuur gezeten van een politieke partij (lokaal) en bij Mind Ypsilon (landelijk). Voor Mind Ypsilon zit ik nog altijd in de Wetenschapscommissie en bij Eufami (Europees). Verder zit ik in de klachten commissie van het LSFVP. Ik werk momenteel als manager bij Lister (GGZ). Daarnaast heb ik familie ervaring vanwege een broer met een ernstige psychiatrische aandoening. Ook heb ik een moeder gehad die de diagnose Alzheimer heeft gekregen en vanaf dat moment als onbekwaam is gezien binnen de somatische zorg (tot onze grote frustratie). Ik heb een groot moreel kompas en gepassioneerd kom ik op voor mensen die in kwetsbare levensfasen zitten en hun naasten. Ik werk vanuit vertrouwen en denk vanuit mogelijkheden.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

De titel laat zien dat er een Radicale verandering nodig is. Dat is wat ik hier wil halen. Dat er moed getoond wordt om de zorg Radicaal te veranderen. Ik werk daar graag aan mee!

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Ik wil graag meedenken, omdat ik al jaren aanloop tegen hardnekkige bureaucratie. Ondanks dat iedereen beaamt dat dit moet verminderen, zie ik met lede ogen aan dat het juist vermeerderd. Ik heb uitgesproken ideeën over hoe dit te veranderen. Deze wil ik graag delen, maar ook helpen onderzoeken naar andere mogelijkheden. Daarnaast wil ik mij hard maken om het hokjes denken zichtbaar te maken om er iets anders voor in de plaats te zetten.

Organisatie

Lister

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Utrecht en de Lekstroom

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

Lister is een GGZ instelling die ambulant en 24 uurs zorg levert aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. De 24 uurs zorg kan worden gegeven in reguliere beschermde woonvormen en hostels. Daarnaast hebben wij specialistische woonvormen (ASS problematiek, eetstoornissen en cultuurspecifieke). Het werkgebied van Lister is Utrecht en de Lekstroom. Wij werken samen met Altrecht en Abrona in gebiedsteams. Ik ben werkzaam als locatiehoofd en gebiedscoördinator in De Lekstroom (IJsselstein, Lopik, Oudewater, Montfoort, Vijfheerenlanden).

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Probeer ook zoveel mogelijk gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars te laten aansluiten.

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.
Week van de Radicale Vernieuwing!
> Terugkijken & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese