Elvira Beckmann

Over mij

Met het project Dierenbuddy van de Dierenbescherming helpen we ouderen en chronisch zieken met de structurele ondersteuning in de verzorging van hun huisdier, wanneer de eigenaar dit niet meer helemaal zelfstandig kan. Zo kunnen baasje en huisdier zolang mogelijk bij elkaar blijven.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Meer hulpvragers vinden, zodat we nog meer eigenaren met hun huisdier kunnen helpen met het project Dierenbuddy.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Hulp aanbieden voor ouderen en chronisch zieken met structurele ondersteuning in de verzorging van hun huisdier. Er worden vrijwilliger Dierenbuddy’s aan een hulpvrager gekoppeld waarbij we maximaal 3 keer per kunnen helpen. Denk hierbij aan een lange wandeling met de hond, verschonen van het dierenverblijf (vogelkooi, aquarium, kattenbak etc.) Vacht en nagelverzorging of begeleiden naar een dierenarts.

Organisatie

Dierenbeschemring

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Amersfoort, Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Rotterdam, Ridderkerk, Delft, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Utrecht, De Bilt, Barneveld, Gooise Meren, Enschede, Zwolle, Groningen.

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

Het doel van het project Dierenbuddy is om in 2025 jaar in maar liefst 100 gemeente actief te zijn met het project Dierenbuddy. Als kwartiermaker Dierenbuddy ben ik eindverantwoordelijk voor het project Dierenbuddy, zowel voor het proces als voor de aansturing. Contactpersoon en eerste aanspreekpunt voor het Servicecentrum en de Overkoepelende Coördinatoren. Aansturen, coachen en leidinggeven aan de Overkoepelend Coördinatoren, initiëren van Dierenbuddy activiteiten, cofinanciering en afspraken met verschillende gemeente maken en vastleggen, verkennen en versterken samenwerking hulporganisaties.

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Al onze vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG.

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.
Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese