Marthijn Laterveer

Over mij

Na mijn studie geschiedenis heb ik een aantal jaren bij een branche-organisatie gewerkt. Sinds 2001 werk ik voor LOC. In die jaren heb ik heel veel overleggen bijgewoond. Wat me steeds opvalt is dat het meer over systemen gaat dan over mensen. Daar wil ik samen met anderen verandering in brengen. Ik zie zoveel kracht en potentie bij mensen. Maar ook mensen die stuk lopen op regels, protocollen en wetten. Het gevolg is dat mensen vervreemd raken van hun omgeving. En het gevoel hebben geen invloed meer te kunnen uitoefenen op hun leven. Door te denken en te handelen vanuit kracht van mensen kunnen we de maatschappij aangenamer maken. Dan kunnen mensen dicht bij zichzelf zijn vanuit hun eigen waarden en drijfveren. En helpen wetten mensen in plaats van omgekeerd.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Het is prettig met andere mensen in contact te komen, die ook willen bouwen aan een samenleving waar iedereen van waarde is. Het LOC-netwerk kan helpen om de verschillende perspectieven en talenten te verbinden.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Graag wil ik er aan bijdragen dat LOC een netwerk is van mensen die een beweging in de samenleving op gang willen brengen. Namelijk een beweging naar een menselijke maatschappij, waarin iedereen zijn plek mag hebben. En waar we kijken naar de passie van mensen in plaats van naar regels of belemmeringen. Ik kan mensen met elkaar in contact brengen en verbinden.

Organisatie

Ik werk voor LOC Waardevolle zorg

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Heel Nederland

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

LOC Waardevolle zorg is een netwerk van mensen die betrokken zijn bij de zorg. We willen dat elk mens een waardevol leven kan leiden. Ook als die zorg nodig heeft.

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Ik hoop van harte dat we met veel mensen kunnen werken aan die menselijke samenleving. En los van belangen een verandering op gang kunnen brengen. Doet u/doe jij mee?

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese