Patrick Lankkamp

Over mij

Ik ben psychiatrisch verpleegkundige werkzaam op een behandelafdeling. Daar werk ik hard om vanuit mijn achtergrond als SRH coach, zo veel mogelijk herstelgericht werken te bevorderen. Mensen zien, mensen horen, daar begint het. Aansluiten bij het levensverhaal van mensen; present zijn en mijn deskundigheid en kennis gebruiken om mensen de ruimte te geven zichzelf te leren helpen en hun krachten te (her)ontdekken.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Ik wil graag leren hoe ik zo goed mogelijk kan bijdragen de professionele geestelijke gezondheidszorg te veranderen in een beweging naar meer mensgerichte hulp: het ondersteunen van het herstel van psychisch kwetsbare mensen met compassie, ervaring en kunde. Daarnaast wil ik beter leren hoe ik mensen die mentaal en lichamelijk zijn vastgelopen kan helpen.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Wat ik kan brengen weet ik pas als ik een beter beeld heb van deze organisatie en de activiteiten die er plaats vinden of plaats gaan vinden. Ik heb bijna twintig jaar ervaring met werken binnen een RIBW en bijna vier jaar ervaring binnen een kliniek waarbij ik in mijn manier van werken zoveel mogelijk de ‘SRH en herstel’ – houding aanneem in het contact met mijn cliënten.

Organisatie

PsyQ

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Den Haag

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.
Week van de Radicale Vernieuwing!
> Terugkijken & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese