Susanne Broekhuijs

Over mij

Ik ben een professional vanuit mijn hart. Als gezinshuisouder zorg ik 24 uur per dag voor 5 jonge kinderen en 1 jongvolwassene die bij ons op het terrein woont.
Ik wil meer vanuit mijn hart werken, écht contact maken, goed luisteren naar jongeren, ouders, gezinnen, náást de ander staan en de ander helpen zijn leven vorm te geven, in plaats van willen redden en overnemen.
Dit enthousiasme is moeilijk in mijn eentje vol te houden én het is soms lastig om te bedenken wat ik met dat enthousiasme zou kunnen doen. Ik wil me verbinden met gelijkgestemden, met mensen die ook bezig zijn met de radicale vernieuwing.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Ik zou heel graag het netwerk van ‘professional vanuit je hart’ en het netwerk van de radicale vernieuwing koppelen en de samenwerking willen opzoeken zodat we meer impact kunnen maken.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Een netwerk met mensen die met hetzelfde bezig zijn

Organisatie

Professional vanuit je hart

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Het hele land

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

‘Professional vanuit je hart’ is een beweging die gelooft dat werken vanuit je hart hét verschil maakt in (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein. Mascha Struijk is het boegbeeld van de organisatie die we gezamenlijk inhoud geven. Mascha heeft een zeer inspirerend boek geschreven ‘in 10 stappen professional vanuit je hart’, ze heeft een wekelijkse podcast en er worden (online) trainingen gegeven We hebben een community met mensen vanuit het hele land en wij willen zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact brengen die met dezelfde missie bezig zijn.

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

https://professionalvanuitjehart.nl

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.
Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese