Tim Hirschler

Over mij

Mijn drijfveer is mensen tot hun recht te laten komen en hen ondersteunen om samen werk te maken van hun idealen. Ik creëer ruimte voor oprecht en open luisteren, om aan te sluiten bij de ander ondanks diversiteit in opvattingen, zodat mensen samen concrete stappen kunnen zetten. Ik verbind mij al mijn gehele leven aan mensen en initiatieven die – vaak tegen dominante opvattingen en systemen in – een menswaardige wijze van organiseren nastreven.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Inspiratie en goede hoop voor de ontwikkelingen in de (jeugd)zorg. Contact met vernieuwers en pioniers die zich durven uitspreken en gaan staan voor een andere visie op zorg en op organiseren, en daarvan graag werk willen maken.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Mijn kennis en ervaring met anders organiseren en anders verantwoorden (ontregelen, versimpelen, werken vanuit vertrouwen), en het begeleiden van leer- en ontwikkelprocessen die daarmee te maken hebben. Vind je dat interessant of ben je daarmee concreet bezig dan nodig ik je uit eens kennis te maken met een kop thee of koffie.

Organisatie

Broosz

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Heel Nederland

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

Broosz draagt bij aan een meer humane wijze van organiseren, vanuit vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Ik werk vanuit vertrouwen dat mensen veel zelf kunnen, en ondersteun teams en organisaties om concreet stappen te zetten in vernieuwende werkwijzen. Ik ontwerp en begeleid groepsbijeenkomsten, dialogen en leercommunities waarin de praktijk en eigen ervaring van het vak en vakmensen het uitgangspunt is.

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.
Week van de Radicale Vernieuwing!
> Terugkijken & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese