Wat wil jij de minister meegeven in onze ken­nismaking?

Beste deelnemers en betrokkenen bij Radicale vernieuwing langdurige ggz,

Op 23 maart heeft LOC Waardevolle zorg, initiatiefnemer en ondersteuner van onze vernieuwingsbeweging, een kennismakingsgesprek met de minister van Langdurige zorg en sport, Conny Helder. 
We willen haar ook graag de kern van de bewegingen Radicale vernieuwing laten voelen. Ter voorbereiding hebben we daarbij een vraag aan jullie:

Wat zou jij de minister mee willen geven in deze kennismaking, vanuit jullie deelname aan of betrokkenheid bij Radicale vernieuwing langdurige ggz?

Jullie reactie is waardevol! Onder dit bericht kun je een reactie achterlaten, of stuur uiterlijk 15 maart een e-mail naar onze coördinator Carlijn van Aalst: c.vanaalst@loc.nl.
Wij bundelen de reacties, die helpen ons bij het overleg met de minister.

Bij voorbaat dank voor jullie reacties!

VWS ondersteunt Radicale vernieuwing langdurige ggz structureel en op verschillende manieren. Hoe precies, dat lees en bekijk je hier.

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diana Roeg 1 jaar geleden

Het draait in het beschermd, begeleid wonen niet om uitstroom, maar om kwaliteit van leven. Wijkgerichte ggz en buiten de kliniek verblijven met epa is een resultaat van 40 jaar rehabilitatie en 10 jaar herstelgerichte zorg. 

Reageer op dit bericht
Douwe Dronkert 1 jaar geleden

Dankjewel Diana!

Hartelijke groeten Douwe

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s verschijnen allerlei blogs, vlogs, vragen, antwoorden, tips en oproepen van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing langdurige ggz. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers uit de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail rvggz@loc.nl of bel 030 207 4067.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Platform deelnemers

Alle deelnemers
Click to access the login or register cheese