Opstart vernieuwings­beweging

Bij een heel aantal deelnemende ggz-organisaties zijn mensen uit de organisatie hun deelname aan Radicale vernieuwing gestart met een ‘kampvuurgesprek’. Tijdens deze inspiratiebijeenkomsten wordt gedroomd: hoe zou de ggz eruit zien als je de die opnieuw uit zou vinden met elkaar? Onder meer cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, managers, beleidsmakers en bestuurders doen eraan mee.

Kampvuurgesprekken
Steeds meer organisaties zetten nu ook structureel kampvuurgesprekken in voor de vernieuwing. Als basis voor alle vernieuwingsactiviteiten. Op deze pagina vind je een overzicht van verslagen van de kampvuurgesprekken (in tekst, korte video’s, foto’s en tekeningen van deelnemers). Het geeft een beeld wat dat zoal heeft opgeleverd en in gang gezet. Dit artikel van eind vorig jaar geeft daar een samenvatting van, dit artikel van mei 2022 geeft een update.

Wetenswaardig
Er is sinds de start van de beweging begin 2021 veel in beweging gezet voor onze droom. Via onze media (dit sociaal platform, sociale media, nieuwsbrief) publiceren we steeds updates. Die hebben we ook weer opgesomd in de laatste editie van onze Wetenswaardigheden.

Waar ben je naar opzoek?

Week van de Radicale Vernieuwing
> Terugkijken 2021
> Alles over 2022

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.